Снимка: Булфото, архив

Лекарите от "Пирогов" продължават да се борят за живота на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев. Той бе открит преди два дни окървавен и с множество травми на тавана на жилището си в столичния кв. "Лозенец".

Полицаите от столичното Четвърто РПУ са образували досъдебно производство за телесна повреда, но до момента следи от насилие върху певеца не са открити, съобщиха пред Dir.bg от Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Засега Захариев не разпитван, тъй като се намира в реанимацията на болницата. Лекарите се борят за живота му, като се въздържат от прогнози поради изключително тежкото му общо увредено състояние.

Фрактурата на носа и останалите травми по тялото му пък най-вероятно са следствие от падане. Освен външните наранявания, певецът имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с инцидента. От известно време Захариев имал и сериозни бъбречни проблеми, твърди още Dir.bg.

В началото на м.г. вокалистът на "Gravity Co" сам призна пред медии, че 3 години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил със своята наркотична зависимост. Затова и най-вероятната версия за случилото се с него сега е именно, че отново се е върнал към дрогата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase